Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online internet marketing

Onlinemarketing of internetmarketing is een nogal breed begrip. Hierbij wordt verstaan alle online vormen, dus alle promotie vormen via internet.


Grafiek denkt en werkt niet alleen met de losse middelen maar werkt ook met een combinatie van online middelen om zoveel mogelijk synergie te bewerkstelligen.

Marketingplan

Uw marketingdoelstellingen moeten duidelijk zijn, zonodig helpen wij u daarmee mee. Met doelstellingen is een (online)marketingplan op te stellen die in uw behoeften kan voorzien. Met deze full-service aanpak is het beste om zo hoog mogelijke resultaten te bereiken.
Belangrijk is u zelf de vraag te stellen ‘ wat wil ik bereiken met mijn online marketing’?

Denk hierbij aan onder meer:

  • Omzetrealisatie
  • Klantenbinding
  • Leadgeneratie
  • Imago, naamsbekendheid en branding
  • Online serviceverlening

Door middel van het inschakelen van een of meerdere marketingmiddelen is er een groot bereik te behalen.

Internet marketing strategie

Het opzetten en verder uitbouwen van een succesvolle internet marketing begint met het opzetten van een strategie. Wij analyseren uw doelgroep, uw marketingdoelstellingen, producten en positie in de markt. Dat is de basis voor een goed advies. De strategie wordt omgezet in een internet marketing plan waarbij ook offline marketing kunnen worden ingezet.

De website die rendeert, conversie

Internet marketing is een proces dat uit meerdere componenten bestaat zoals techniek van de website, de content (tekst en beeld), navigatie, linkbuilding en social media. Alles met elkaar zorgt voor een goede werking, goede vindbaarheid en een hogere ranking in zoekmachines als Google. Bezoekers van uw website dienen snel de juiste informatie te krijgen en actie te ondernemen naar aanleiding wat wordt geboden. Deze zaken, zijnde conversie en usability zijn uitermate belangrijk. Hoe duidelijker en gebruiksvriendelijker uw website, des te hogere conversie.

Bereik uw doelgroep

Het is niet vanzelfsprekend dat mensen uw website bezoeken, laat staan dat ze actie ondernemen naar aanleiding van het gebodene.
Het is zaak bezoekers naar uw website of webshop te krijgen. Daar zijn uiteraard offline mogelijkheden voor maar ook online is dat mogelijk met zoekmachine optimalisatie (SEO), Google adverteren (SEA) ofwel Google Adwords, online adverteren, social media marketing / advertising.

Meten is weten, analyse en optimalisatie

Internet marketing is een continue proces. Het is belangrijk om continue uw internet marketing activiteiten te analyseren en te optimaliseren.
Statistieken zijn een belangrijke informatiebron. Deze geven inzicht in de aard, gedrag en herkomst van de bezoekers. Met de verkregen informatie kan een website beter worden afgestemd op uw doelgroep om zo een betere conversie te behalen.

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social

  

Groene hosting

The green web foundation. Grafiek reclamebureaugrafiek gebruikt groene hosting

The Green Web Foundation.
Grafiek hosting draait op groene hernieuwbare energie.

embed badge websitetest

embed badge emailtest

Voor moderne en veilige website en e-mailstandaarden
zijn wij opgenomen in The Hall Fame!