Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Bedankt voor je bezoek aan reclamebureaugrafiek.nl.

Al spreken wij in deze liever van een 'Proclaimer', willen toch wat zaken duidelijk maken mocht er wat mis zijn of niet duidelijk zijn.


Identificatie en maatschappelijke zetel van de eigenaar van deze website:

Grafiek Creatieve Communicatie
Plattenkamp 40
9412 BA Beilen
KVK 01131462
T 0593 85 02 02
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


informatie icoon

Lees (aandachtig) deze gebruiksvoorwaarden. Ze bevatten de voorwaarden voor de toegang van bezoekers tot en het gebruik van onze website.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij je naar de desbetreffende Algemene Leveringsvoorwaarden, te vinden op Leveringsvoorwaarden.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
Acceptatie disclaimer. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar jij je uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden:

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden en dergelijk zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Grafiek Creatieve Communicatie of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Grafiek Creatieve Communicatie levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn.
Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site on-beschikbaar zou zijn, zal Grafiek Creatieve Communicatie de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
Indien je onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via deze website ter beschikking wordt gesteld, stellen wij het zeer op prijs ons hierover in te lichten. Bel ons of gebruik het contactformulier.

Grafiek Creatieve Communicatie kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website.

De inhoud van deze website (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden.

Grafiek Creatieve Communicatie geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van deze website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van deze website.

Grafiek Creatieve Communicatie kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze website of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

Deze website bevat hyperlinks naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.
Grafiek Creatieve Communicatie verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.
Hoewel Grafiek Creatieve Communicatie alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Grafiek Creatieve Communicatie niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links op deze website leiden naar websites buiten het domein van Grafiek Creatieve Communicatie. Deze websites, die geen eigendom zijn van Grafiek Creatieve Communicatie, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Grafiek Creatieve Communicatie uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele informatie, producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Toepasselijk recht
Het Nederlands recht is van toepassing op deze website.

 

(Laatste aanpassing op 30 maart 2018)

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social

  

Groene hosting

The green web foundation. Grafiek reclamebureaugrafiek gebruikt groene hosting

The Green Web Foundation.
Grafiek hosting draait op groene hernieuwbare energie.

embed badge websitetest

embed badge emailtest

Voor moderne en veilige website en e-mailstandaarden
zijn wij opgenomen in The Hall Fame!