Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media

Social Media (2)

28 jan 2020

Onderzoek: Wij zijn meer sociale media gaan gebruiken!

De kritische noten rondom het gebruik van sociale media, lijken wij niet terug te zien in de cijfers.Januari 2020 heeft onderzoeksbureau Newcom Nederlanders van 15 jaar en ouder uitgenodigd om deel te nemen aan het Nationale Social Media Onderzoek. Via een online vragenlijst kon men deelnemen aan het onderzoek. De…
1812 keer
10 okt 2018

Google+ houdt op te bestaan

Het sociale netwerk Google+, in 2011 opgezet als concurrent voor facebook, trekt de stekker er uit voor consumenten.De dienst is min of meer geflopt. Maar weinig Nederlanders maken er gebruik van. Net als daarvoor haar diensten als Wave, Orkut en Buzz. Kende jij ze?
1651 keer

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social

  

Groene hosting

The green web foundation. Grafiek reclamebureaugrafiek gebruikt groene hosting

The Green Web Foundation.
Grafiek hosting draait op groene hernieuwbare energie.

embed badge websitetest

embed badge emailtest

Voor moderne en veilige website en e-mailstandaarden
zijn wij opgenomen in The Hall Fame!