Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10 okt 2018
Google+ houdt op te bestaan

Google+ houdt op te bestaan

 
Gelezen: 817 keer

De bedrijven tak blijft wel bestaan. Google wil die dienst zelfs gaan uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.
Het sociale netwerk was al niet populair, de gebruikssessie is in 90 procent van de gevallen korter dan 5 seconden. Google+ heeft de hoge verwachtingen nooit kunnen waarmaken en wordt langzaam uitgefaseerd.

De waarschijnlijke aanleiding was een lek (software probleem) die begin dit jaar naar voren kwam en waarmee Google pas nu mee naar buiten komt. Misbruik van gebruikersgegevens is er volgens Google echter niet gemaakt.

In Nederland staat Google+ nog niet eens in de top 10. De top 10 van het Nederlandse social media gebruik: WhatsApp, Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, WeChat & Foursqaure (cijfers; januari 2018, Newcom).

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social