Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

25 nov 2015
"Bedenk goed wat je met je laatste ROLO doet"

"Bedenk goed wat je met je laatste ROLO doet"

 
Gelezen: 5745 keer

De 'Olifant' reclamespot van Rolo (Nestlé) uit 1996 wint Gouden Loeki Aller Tijden.

Na de 12 commercials die een vakjury had samengesteld uit circa 150.000 commercials was het de beurt aan het Nederlandse publiek. In deze stemronde koos Nederland de meest populaire en memorabele televisiecommercial uit 50 jaar STER reclame.

In deze commercial (door Rolo en reclamebureau Ammirati Puris Lintas) biedt een jongetje 'hey Dombo' een nog jong olifantje een Rolo chocolaatje aan. Vlak voordat de olifant het chocolaatje met zijn slurf wil pakken, stopt het jongetje deze in zijn eigen mond en jengelt pesterig 'nananananana'. Jaren later -het jongetje is inmiddels een man- herkent dezelfde olifant hem, tikt de man op de schouder en geeft hem een klap met zijn slurf. De olifant loopt door, tetterend 'nananananana'.

De andere genomineerden waren:
Met de Fiat Panda lach je iedereen uit (Fiat, 1983)
Petje Pitamientje (Calvé, 1985)
Klok (Centraal Beheer Achmea, 1989)
Zwanen (KLM, 1995)
Stoplicht (Fruit Joy, 1996)
Bommetje (Melkunie, 1997)
Der Rudi (Heineken, 2002)
Goeiemoggel (KPN, 2007)
Walk-in-fridge (Heineken, 2009)
Pietertje (Calvé, 2010)
Lekker lang bellen (Telfort, 2012)

Zie alle genomineerden op STER We Love Reclame

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social