Telefoon: 0593 850202     Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10 feb 2020
Campagne updaten van slimme apparaten.

Campagne updaten van slimme apparaten.

 
Gelezen: 402 keer

Met de slagan 'Even je updates checken, voordat ze je hacken' wil het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aandacht vestigen voor de noodzaak voor het updaten van slimmem apparaten.
DOT (D&B, Open Now en TBWA\Neboko), lanceren een nieuwe campagne voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Acht op de tien mensen die thuis slimme apparaten hebben, zijn zich ervan bewust dat deze gehackt kunnen worden, blijkt uit onderzoek van het Ministerie. Toch handelen de meeste mensen daar niet naar. Zo stelt meer dan de helft van de Nederlanders updates uit of vergeten zij updates uit te voeren. Terwijl het regelmatig updaten van slimme apparaten de makkelijkste manier is om je deze beter te beveiligen.

Deze nieuwe campagne draait om het fictieve karakter Hobby Hacker Hans: Een vrolijke hacker met goede inborst, maar wel een die nét te dichtbij komt in de privé-sfeer van de consument. In het spotje legt Hans uit hoe hackers zoals hij slimme apparaten gebruiken om binnen te dringen. Tegelijkertijd waarschuwt hij de kijker voor gevaren en verwijst hij naar de campagnewebsite doejeupdates.nl.

Bron: MarketingTribune

No-nonsense bedrijfsfilosofie

Grafiek Creatieve Communicatie kijkt altijd verder en breder. Denkt mee en is proactief. Komt met gevraagde en ongevraagde adviezen. Maar altijd met de instelling om het beter te doen en uniek te zijn met een creatieve invulling.
Grafiek is een betrokken en uitermate flexibel bureau dat snel acteert en altijd denkt in oplossingen. Door een lage overhead kunnen we dat uitvoeren tegen hele gunstige en correcte tarieven.

Grafiek, het marketing- reclamebureau met een creatieve geest op een meedenkend niveau.
Creativiteit onderscheidt!

Social